Следвайте Гласове в ТелеграмВчера бях във Флоренция на обща среща на

...
Следвайте Гласове в ТелеграмВчера бях във Флоренция на обща среща на
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Гласът на Възраждане в Европа става все по-силен

Следвайте " Гласове " в Телеграм

" Вчера бях във Флоренция на обща среща на ръководителите на партиите от " Идентичност и народна власт " - сега четвърта по мощ секта в Европейския парламент, и сплотяваща партии от всички европейски страни. Бях там по покана на Матео Салвини, вицепремиер на Италия и ръководител на Лига, четвъртата политическа мощ в страната.

Изнесох първата тирада на събитието, в която означих, че сега Европейския съюз е най-голямата опасност за европейската цивилизация и че би трябвало наложително да предоговорим изискванията за участие и самото му действие. В противоположен случай бъдещето му е обречено да се трансформира в поредност от референдуми за овакантяване на съюза.

Гласът на " Възраждане " в Европа става все по-силен! Ще наложим качествено нов модел на взаимоотношения - ще работим със съдружници, които ни почитат, а не с господари, които ни презират, и ще пратим позорната визия за българите, като за постоянно съгласни с всичко, в предишното. ", написа Костадинов в обществената мрежа Facebook във връзка на срещата проведена от " Идентичност и народна власт ".

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР